Restaurant algemeen

Restaurant China Garden Leerdam


China Garden is specialist in de verfijnde oosterse keuken. In ons restaurant serveren we een keur aan Chinese, Indische en Cantonese gerechten. Altijd vers bereid en van uitstekende kwaliteit.

Voedsel is in de Chinese keuken niet enkel een zaak van eten. Ook moet het voedsel mooi gepresenteerd worden en een goede combinatie vormen van de basissmaken. De gerechten mogen niet overweldigend zijn in geur of smaak.


In de Kantonese keuken worden eigenlijk alle vlees- en visgerechten gezoet met fruit en vele verschillende soorten sauzen. De meeste specialiteiten bestaan uit een mengeling van vis en vlees, waarbij geroosterd varkensvlees en gestoomde vis bovenaan staan.


De Indische keuken is een samensmelting van de Indonesische en Chinees-Indonesische keuken met de Europese keuken. Ook de manier waarop gerechten worden geserveerd kan Indisch genoemd worden.


Ons sfeervol ingericht restaurant met op de achtergrond fijne muziek zorgen voor een goede ambiance tijdens uw diner voor zowel kleine als grote gezelschappen. Nu echter beperkt door de corona maatregelen, dus gelden de regels van het RIVM !


Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om uw bestellingen op te nemen en er voor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

 

Tot ziens in onze restaurant China Garden Leerdam op de Hoogstraat In Leerdam.


Reserveren verplicht!


Online reserveringsformulier

 
 
 
 
 
 
 

Hoogstraat 8-10,

4141 BC Leerdam

 

info@chinagardenleerdam.nl

 

0345 - 619595

Betalingen

Alle creditcards worden geaccepteerd. Uiteraard kunt u ook contant of met pin betalen.

Openingstijden:

dagelijks m.u.v. de maandagen :

van 14.00 uur - 22.00 uur


BANK